Search
Camerafanaat | Het beste advies over camera's en voorzieningen

Over ons

Kom meer te weten over de persoon achter CameraFanaat

De persoon achter CameraFanaat

Robin

Welkom op CameraFanaat. Robin is al jarenlang actief in de wereld van fotografie en filmmaking en heeft zijn hobby omgezet in zijn eigen bedrijf, genaamd TenBosVisuals.

Robin begon zijn reis in de fotografie als carspotter. Door zijn interesse in auto’s begon hij deze vast te leggen op camera en ontwikkelde hij al snel oog voor detail en compositie. Na verloop van tijd verdiepte Robin zich in andere vormen van fotografie en videografie en ontdekte hij nieuwe passies en vaardigheden.

Robins eerste camera was een Nikon D5000, maar hij heeft zijn uitrusting sindsdien flink uitgebreid. Tegenwoordig werkt hij met een Sony A7III en veel andere hoogwaardige cameragear. Dankzij zijn kennis van de nieuwste technologieën en gevoel voor esthetiek kan hij bij elke opdracht de juiste tools en technieken inzetten.

Robins bedrijf, TenBosVisuals, biedt een breed scala aan fotografie- en videodiensten. Of je nu een professionele bedrijfsfilm, trouwreportage of gewoon mooie foto’s van je familie of huisdieren nodig hebt, Robin kan het allemaal voor je verzorgen. Hij werkt altijd met persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid en zorgt ervoor dat zijn klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft Robin zich ontwikkeld tot een echte foto- en videoliefhebber. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste moment vast te leggen en kan met zijn foto’s en video’s de emoties en sfeer van een bepaald moment mooi weergeven.

Maar naast zijn werk als fotograaf en filmmaker is Robin ook een echte camerafanaat. Hij volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technieken en apparatuur. Op zijn website deelt hij regelmatig zijn kennis en ervaringen met andere cameragekken en laat hij zien hoe je het beste uit je camera kunt halen.

CameraFanaat | Robin
CameraFanaat | Over ons

De cameragear van Robin

Na jarenlang fotografie en filmmaken te hebben ontdekt, heeft Robin een heleboel leuk cameraspeelgoed verzameld waarmee hij zijn werk uitvoert. Hier is een lijstje van de cameragear:

 • Camera: Sony A7III
 • Lens: Sigma 24-70mm F2.8 DG DN Art
 • Stabilizator: DJI Ronin M
 • Stabilizator: DJI Ronin S
 • Statief: Manfrotto Befree Advanced
 • Cameratas: Lowepro Tahoe BP 150
 • Videomonitor: Feelworld F5 Pro
 • Microfoon: RØDE Videomic Rycote
 • Filter: B+W UV-Haze
 • Filter: B+W Polarisatie
 • Filter: Hoya Variable Grijsfilter

Mijn bedrijf en ervaringen

Als schrijver van een blog, waarbij je de beste uitleg en informatie wilt geven, moet je natuurlijk veel ervaring hebben op het gebied van fotograferen, het maken van video’s, en alle informatie en nieuwtjes kennen over de benodigde apparatuur voor het uitvoeren van deze taken.

Als eerste begon ik als een autospotter in de stad Groningen. Na jaren autospotten heb ik uiteindelijk ontdekt dat ik meer wil dan dat, zo ontstond mijn bedrijf TenBosVisuals. TenBosVisuals is mijn bedrijf wat het meest nuttig is voor de introductie op mijn camera blog natuurlijk. TenBosVisuals is een all-round foto & video eenmanszaak die ik (Robin) momenteel in mijn eentje run. Daarnaast maak en beheer ik ook nog websites. In mijn bedrijf heb ik al veel klanten tevreden mogen maken. Onder andere heb ik Espos, Voordeligekassa, Goedkooppinnen, Speedjam events, Car rally noord, Wrong friends, Its wrapped, Riv&Ro, studievereniging Odiom, studievereniging Societas, studievereniging Asci, Laptoid en TT Circuit Assen geholpen met het vastleggen van een heleboel verschillende soorten content om meer klanten te winnen.

CameraFanaat - TenBosVisuals

Onze partners: