Search
Camerafanaat | Het beste advies over camera's en voorzieningen

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers en gebruikers van de website camerafanaat.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van deze website.

 1. Gebruik van de website
  b. U mag deze website alleen gebruiken voor legale doeleinden.
  c. U mag geen inhoud op deze website plaatsen die onjuist, misleidend, frauduleus, schadelijk, bedreigend, beledigend, intimiderend, lasterlijk, vulgair, obsceen, hatelijk, racistisch, seksueel georiënteerd of anderszins ongepast is.
  d. U mag geen inhoud op deze website plaatsen die inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten van anderen, inclusief maar niet beperkt tot auteursrecht en handelsmerken.

 2. Affiliate marketing
  a. Camerafanaat.nl maakt gebruik van affiliate marketing. Dit betekent dat we een vergoeding ontvangen wanneer u een aankoop doet via een link op onze website naar een externe website.
  b. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, producten of diensten van externe websites waarnaar we linken.
  c. We proberen alleen producten en diensten te promoten waarvan we denken dat ze van waarde zijn voor onze bezoekers, maar we kunnen niet garanderen dat deze producten en diensten geschikt zijn voor uw specifieke behoeften.

 3. Intellectuele eigendomsrechten
  a. Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video’s en audio, is eigendom van Camerafanaat.nl of onze partners en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrecht en handelsmerken.
  b. U mag geen inhoud van deze website kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen, openbaar maken, tonen, uitvoeren, publiceren, distribueren, verkopen, licentiëren, overdragen of gebruiken voor commerciële of publieke doeleinden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
  c. Wij kunnen soms gebruikmaken van (kleingemaakte) afbeeldingen van externe bronnen, zoals YouTube-video’s, websites en social media. Dit is echter alleen van pas wanneer dit valt onder het citaatrecht. Als u wilt dat deze afbeeldingen worden verwijderd van onze website, dan kunt u ons daarover informeren.

 4. Beperking van aansprakelijkheid
  a. Camerafanaat.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, inclusief maar niet beperkt tot verlies van winst, omzet, gegevens of gebruik, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website of de inhoud ervan.
  b. We kunnen niet garanderen dat deze website altijd beschikbaar, foutloos of virusvrij zal zijn.
  c. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, producten of diensten van externe websites waarnaar we linken.

 5. Wijzigingen
  a. We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren.
  b. Als u deze website blijft gebruiken nadat wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden zijn aangebracht, wordt u geacht de gewijzigde voorwaarden te hebben aanvaard.

 6. Geschillenbeslechting
  a. Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland.
  b. In geval van een geschil tussen u en Camerafanaat.nl in verband met deze website, zullen we proberen het geschil op te lossen door middel van onderhandelingen. Als het geschil niet kan worden opgelost door onderhandelingen, zal het worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland.

 7. Privacybeleid
  a. We nemen uw privacy serieus en zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.
  b. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met ons privacybeleid.

 8. Contact
  a. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.
  b. We zullen ons best doen om binnen redelijke termijn op uw verzoek te reageren.

Laatst bijgewerkt: 21 maart 2023