Search
Camerafanaat | Het beste advies over camera's en voorzieningen
Home » Artikelen » Winkels » Kamera express

Kamera express

Kamera express - Camerafanaat

Je hebt vast wel eens gehoord van Kamera Express, dé specialist op het gebied van fotografie en videoapparatuur. In deze review nemen ik je mee in mijn winkelervaring bij Kamera Express en laat ik zien welke mogelijkheden deze winkel te bieden heeft. Ga hier naar hun website

Inhoudsopgave

Mijn ervaring bij kamera express

Toen ik de winkel van Groningen binnenging, werd ik onmiddellijk verrast door het uitgebreide assortiment aan camera’s, lenzen en accessoires. Het personeel was behulpzaam en deskundig. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en voorzagen me van waardevol advies dat aansloot bij zowel mijn behoeften als mijn ervaringsniveau.

Een tijdje later kwam ik bij kamera express om een flitser te huren voor een opdracht, ook hierbij was het personeel vriendelijk en verliep het proces gemakkelijk.

Kamera Express lijkt voor iedereen een plek te zijn waar je je helemaal als fotograaf thuis kunt voelen.

Kamera express - Camerafanaat

Verhuurservice bij kamera express

Een aspect van Kamera Express dat mijn aandacht trok, was hun uitgebreide verhuurservice. Als je niet zeker weet welke camera/lens het beste bij je past, biedt de mogelijkheid om deze te huren een uitstekende oplossing. Dit stelt je in staat om verschillende apparatuur uit te proberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Bovendien is het ideaal voor specifieke projecten of gelegenheden waarvoor je tijdelijk professionelere uitrusting nodig hebt.

Kamera express - Camerafanaat

Cursussen bij kamera express academy

De wereld van fotografie evolueert voortdurend, en het is essentieel om je vaardigheden bij te houden. Kamera Express biedt een breed scala aan cursussen via hun Academy, variërend van beginnersniveau tot geavanceerd. Ik heb deelgenomen aan een van hun workshops en was onder de indruk van de kennis en passie van de instructeurs. De Kamera Express Academy heeft zeker iets voor iedereen.

Kamera express - Camerafanaat

Aanbiedingen bij kamera express

Een ander hoogtepunt van mijn bezoek was het ontdekken van de verschillende aanbiedingen en kortingen die Kamera Express regelmatig aanbiedt. Of het nu gaat om bundeldeals, seizoensgebonden kortingen of cashback-acties, er zijn altijd mogelijkheden om te besparen op hoogwaardige apparatuur. Het loont zeker de moeite om regelmatig de website of de winkel te bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Openingstijden van Kamera express winkels

Kamera express - Camerafanaat

Almelo

Woonboulevard 36, 7606 JA Almelo

Kamera express - Camerafanaat

Amsterdam

Parnassusweg 202-206, 1076 AV Amsterdam

Kamera express - Camerafanaat

Arnhem

Kronenburgsingel 20, 6831 EX Arnhem

Kamera express - Camerafanaat

Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 41, 4811 NN Breda

Kamera express - Camerafanaat

Capelle aan den IJssel

Rietbaan 5, 2908 LP Capelle aan den IJssel

Kamera express - Camerafanaat

Den Bosch

Sweelinckplein 1, 5216 EG ‘s-Hertogenbosch

Kamera express - Camerafanaat

Den Haag

Juliana van Stolberglaan 177, 2595 CD Den Haag

Kamera express - Camerafanaat

Eindhoven

Stratumsedijk 32, 5611 NE Eindhoven

Kamera express - Camerafanaat

Groningen

Het Hout 204, 9723 LC Groningen

Kamera express - Camerafanaat

Maastricht

Plein 1992 25, 6221 JP Maastricht

Kamera express - Camerafanaat

Rotterdam

Admiraliteitsstraat 8, 3063 EK Rotterdam

Kamera express - Camerafanaat

Utrecht

Parijsboulevard 4, 3541 CX Utrecht

Kamera express - Camerafanaat

Zwolle

Dijkstraat 49, 8011 XS Zwolle

Meest gestelde vragen

Kamera Express is een winkelketen gespecialiseerd in fotografie en video, waar je terecht kunt voor camera's, lenzen, accessoires en meer.

Kamera Express heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland en België. Op hun website kun je de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Ja, naast de fysieke winkels kun je ook online bij Kamera Express shoppen via hun website.

Kamera Express verkoopt diverse bekende merken op het gebied van fotografie en video, zoals Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en Panasonic.

Ja, bij Kamera Express kun je ook terecht voor reparaties aan apparatuur. Ze bieden zowel garantie- als betaalde reparatieservices aan.

Picture of Robin
Robin

Ik ben een fotograaf en voornamelijk een filmmaker die diep gepassioneerd is in de wereld van camera's. Ik vond het altijd leuk om alle mooie momenten van het leven vast te zetten en ze te bewerken en te delen. Eigenlijk begon het serieus te worden toen ik op een jonge leeftijd ging carspotten. Samen met mijn maten ging ik de straat op om langsrijdende sport en supercars te fotograferen. Dit deed ik met mijn Nikon D5000, Dit was dan ook mijn eerste camera. Na een tijdje begon de interesse in het filmmaken ook op te komen, Ik kocht in eind 2021 een Sony a7III en gebruik die tot de dag van vandaag nogsteeds voor fotografie en filmmaking. Na een heleboel ervaring te hebben opgelopen, heb ik in 2022 mijn bedrijf 'TenBosVisuals' opgericht en heb ik werk gemaakt van mijn passie. Bijleren is nog altijd wat ik doe en dat is ook zeker te zien in de hoeveelheid kennis die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren. Langzamerhand ontstond ook Camerafanaat.nl, de blog over alles van foto, videografie en camera's en de best deals & aanbiedingen. Welkom op mijn website.