Search
Camerafanaat | Het beste advies over camera's en voorzieningen
Home » Artikelen » Winkels » Cameranu

Cameranu

Winkels - Cameranu

Cameranu onderscheidt zich door hun uitgebreide assortiment en expertise op het gebied van fotografie en videografie. Ze hebben een breed scala aan zowel nieuwe als tweedehands camera’s, lenzen, accessoires en andere benodigdheden voor zowel beginners als professionele foto/videografen. Bij Cameranu begrijpen ze dat de keuze voor een camera persoonlijk is. Daarom staan ze klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Naast de verkoop van fotoapparatuur organiseren ze ook regelmatig workshops, lezingen en evenementen. Hier kun je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie verbeteren en inspiratie opdoen, zowel als beginner als gevorderde foto/videograaf.

Bezoek hun fysieke winkel, of neem een kijkje in hun webshop.

Inhoudsopgave

Eigen ervaring

Kortgeleden heb ik besloten om mijn passie voor fotografie naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen doen, had ik een betrouwbare camera-uitrusting nodig. Na wat online onderzoek en aanbevelingen van vrienden, besloot ik een bezoek te brengen aan de bekende camerawinkel ‘Cameranu’, bij de locatie Groningen. Ik had gehoord dat ze een uitgebreide selectie hadden van camera’s, lenzen en accessoires, dus ik was erg nieuwsgierig naar wat ze allemaal te bieden hadden.

Toen ik arriveerde, werd ik begroet door een ruime en modern ingerichte winkelruimte. De inrichting was strak en overzichtelijk met verschillende secties gewijd aan verschillende merken en soorten camera-apparatuur. Ik voelde me meteen op mijn gemak omdat alles zo goed georganiseerd was en ik makkelijk kon rondlopen tussen de displays.

Wat me ook opviel was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Al snel sprak een medewerker mij aan en toonde interesse in mijn videografiebehoeften. Ik legde uit dat ik op zoek was naar een spiegelloze camera met specifieke video functies. De medewerker nam de tijd om naar mij te luisteren en gaf deskundig advies over welke modellen het beste bij mijn eisen zouden passen. Ze waren niet opdringerig en probeerden me niet gelijk de duurdere opties aan te smeren, wat ik zeker waardeerde.

Uiteindelijk vond ik de perfecte camera die voldeed aan mijn behoeften. Ik was aangenaam verrast door het scala aan accessoires en extra’s dat ze hadden. Van cameratassen tot filters en geheugenkaarten, alles leek beschikbaar in de winkel.

Na mijn aankoop voelde ik me enorm tevreden over mijn ervaring bij Cameranu. De combinatie van een uitgebreide keuze, behulpzaam personeel en een vriendelijke sfeer maakte het voor mij een plek waar ik graag terug zou komen voor mijn toekomstige camera-behoeften. Ik verliet de winkel niet alleen met een geweldige camera, maar ook met het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt met hulp van professionals die echte passie hebben voor fotografie.

Winkels - Cameranu

Cashback & kassakortingen

Bij Cameranu brengen ze de winkelervaring naar een hoger niveau met hun handige seizoensaanbiedingen: de cashback en kassakorting acties. Het is het moment van het jaar waarin fotografen en videografen getrakteerd worden op geweldige deals voor een breed scala aan camera’s, lenzen en accessoires.

Met de cashback actie kunnen klanten directe beloningen ontvangen. Na aankoop van geselecteerde producten krijgen ze een deel van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit stelt fotografen in staat om hun uitrusting te upgraden of aan te vullen, wetende dat ze tegelijkertijd waarde terugkrijgen voor hun investering.

En dan hebben we ook nog de kassakorting actie, waarbij het aankoopbedrag direct wordt verlaagd bij de kassa. Hierdoor wordt het makkelijker dan ooit om de nieuwste camera’s, lenzen en accessoires te ontdekken en aan te schaffen, zonder je portemonnee al te zwaar te belasten.

Tweedehands assortiment

Bij Cameranu’s uitgebreide assortiment van tweedehands camera’s en lenzen ontdek je een juiste balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Hun experts zorgen ervoor dat elke tweedehands camera grondig gecontroleerd en getest wordt, zodat je met vertrouwen kunt investeren in je foto of videografie.

Het is ook leuk om te weten dat elke aankoop van een tweedehands camera bij CameraNu wordt ondersteund door een jaar garantie. Dit is een teken van hun vertrouwen in de producten die ze aanbieden en hun streven om klanten te voorzien van betrouwbare apparatuur die aan hun verwachtingen voldoet.

Bovendien houdt het avontuur niet op na aankoop. Als je je fotografische uitrusting wilt upgraden of vernieuwen, biedt CameraNu je de mogelijkheid om je oude camera’s en lenzen in te ruilen. 

Winkels - Cameranu

Workshops & cursussen bij Cameranu

Bij Cameranu zijn de workshops en cursussen speciaal ontworpen om jouw creatieve potentie te stimuleren en je technische vaardigheden te vergroten. Of je nou meer wilt weten over belichting, de kunst van compositie, het verkennen van geavanceerde camera-instellingen of het bewerken van foto’s, de experts begeleiden je stap voor stap door de essentiële aspecten van fotografie en videografie.

Wat deze workshops echt uniek maakt, is de interactieve aanpak. Je krijgt volop de kans om vragen te stellen, praktisch aan de slag te gaan en directe feedback te ontvangen van professionals uit de industrie. Daarnaast biedt het ook een geweldige gelegenheid om andere fotografieliefhebbers en videograafcollega’s te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en je netwerk uit te breiden.

Openingstijden van Cameranu winkels

Cameranu - Amsterdam

Amsterdam

Amstelveenseweg 288-292, 1075 XX Amsterdam

Cameranu - Apeldoorn

Apeldoorn

Paramariboweg 41, 7333 PA Apeldoorn

Cameranu - Eindhoven

Eindhoven

Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven

Cameranu - Apeldoorn

Groningen

Meeuwerderweg 10, 9724 ET Groningen

Cameranu - Urk

Urk

Het Spijk 8, 8321 WT Urk

Cameranu - Antwerpen

Antwerpen

Frankrijklei 23, 2000 Antwerpen

CameraNU Rotterdam

Rotterdam

Vierhavensstraat 29, 3029 BB Rotterdam

Cameranu - Photoprint Amsterdam

Photoprint Amsterdam

Jozef Israëlskade 95, 1073 RD Amsterdam

Meest gestelde vragen

Ja, Cameranu verzendt ook naar het buitenland.

De verzendkosten bij Cameranu variëren per bestelling en worden getoond tijdens het afrekenen.

Ja, je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren bij Cameranu.

Ja, alle producten van Cameranu worden geleverd met fabrieksgarantie. Tweedehands producten hebben een garantie van 1 jaar.

 Cameranu verkoopt camera's, lenzen, statieven, geheugenkaarten en andere fotografie-gerelateerde accessoires.

Picture of Robin
Robin

Ik ben een fotograaf en voornamelijk een filmmaker die diep gepassioneerd is in de wereld van camera's. Ik vond het altijd leuk om alle mooie momenten van het leven vast te zetten en ze te bewerken en te delen. Eigenlijk begon het serieus te worden toen ik op een jonge leeftijd ging carspotten. Samen met mijn maten ging ik de straat op om langsrijdende sport en supercars te fotograferen. Dit deed ik met mijn Nikon D5000, Dit was dan ook mijn eerste camera. Na een tijdje begon de interesse in het filmmaken ook op te komen, Ik kocht in eind 2021 een Sony a7III en gebruik die tot de dag van vandaag nogsteeds voor fotografie en filmmaking. Na een heleboel ervaring te hebben opgelopen, heb ik in 2022 mijn bedrijf 'TenBosVisuals' opgericht en heb ik werk gemaakt van mijn passie. Bijleren is nog altijd wat ik doe en dat is ook zeker te zien in de hoeveelheid kennis die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren. Langzamerhand ontstond ook Camerafanaat.nl, de blog over alles van foto, videografie en camera's en de best deals & aanbiedingen. Welkom op mijn website.